love ibiza for australia
De afgelopen tijd heeft Australië te maken gehad met heftige bosbranden en helaas is dit nog steeds gaande. Het is vreselijk om van een afstand toe te moeten kijken hoe mensen hun huis kwijtraken en hoe miljoenen dieren hun vertrouwde plekje in het bos in vlammen moeten zien opgaan en velen van hen dit zelf niet eens overleven. 

In Australië zijn bosbranden geen uitzondering, echter blijft het vaak beperkt. Door aanhoudende droogte hebben ze het in Australië dit jaar een stuk erger te verduren dan voorgaande jaren. Brandweermannen werken (vrijwillig) hele lange dagen en riskeren daarmee zelfs hun leven. Meer dan een miljard dieren zijn al overleden in de bosbranden en mensen zijn hun huizen kwijtgeraakt. Het land heeft te maken met miljoenen schade en men is niet verzekerd in het geval van een natuurramp. 

We leven enorm mee met alle inwoners en dieren die getroffen zijn door de branden in Australië. Wij kunnen ons het niet voorstellen om te moeten leven in deze angst en om te moeten bidden voor regen. Gek genoeg bidden wij juist voor minder regen..

Alle donatie-acties zijn als paddenstoelen uit de grond gekomen en dat is zo mooi om te zien! Ook wij wilden graag ons steentje bijdragen en ontworpen daarvoor een Save Australia armbandje: Vier soorten armbandjes met een lieve koala bedel, waarvan de volledige winst naar stichting Wires gaat. En wauw, we hadden niet durven dromen dat de actie zo'n succes zou worden! Binnen 1 dag hebben we alle armbandjes verkocht en daarmee een mooi bedrag van €1178,79 euro kunnen doneren aan de Wires Wildlife Rescue Foundation!

Het is hartverwarmend om te zien hoe iedereen, op wat voor manier dan ook, bereid is iets bij te dragen om mens en dier aan de andere kant van de wereld te helpen.

BEDANKT ALLEMAAL!

Alle wilde dieren van Australië zullen jullie zo dankbaar zijn 
♥ ♥ ♥
 
    17-01-2020 08:13     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Danique -  07-02-2020

geweldig dat jullie hier aan mee doen !!