Zo laat je je nagellak sneller drogen
Je kent het vast wel: je hebt een feestje, date of iets anders leuks en bent vergeten je nagels te lakken. Zo wil je echt de deur niet uit, maar te laat komen is ook geen optie. Hup, snel die nagellak erop en één van de volgende tips gebruiken om je nagels zo snel mogelijk te laten drogen:

Blow it
Wapperen of blazen is het eerste waar je aan denkt om je nagels droog te krijgen. Echter kan dit makkelijker én sneller, namelijk met de föhn op de koude stand. Kost je ook nog een stuk minder energie. Win-win!


Ice, ice baby
Laat je nagellak een heel klein beetje drogen en stop je handen vervolgens in een bak met ijskoud water. Onder de koude kraan houden kan eventueel ook.
Heb je echt geen tijd om bovenstaande handelingen te doen? Houd je handen dan even in de vriezer. De koude lucht droogt je nagels.Haar- of bakspray
Misschien een beetje gek, maar als je erover nadenkt heel logisch. Haarspray of bakspray over je nagels spuiten zorgt ervoor dat ze sneller drogen.


Topcoat
De meest voor de hand liggende optie is natuurlijk gewoon the good old topcoat. Deze laat je nagels snel drogen, zorgt voor een mooie glans en behoudt je nagellak langer.


Nog een belangrijk aandachtspuntje: gebruik geen verouderde, stroperige nagellak. Deze blijft langer plakkerig en droogt dus nog minder snel. Het beste kies je voor een nieuwer potje en hou je het bij één laagje.

& last but not least: vergeet je mooie nagellook niet af te maken met één of meer prachtige ring(en)!
Heb jij nog een andere perfecte tip?
    10-02-2020 14:51     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.